ZNA S KAMEROM

Meghan Markle već je pronašla svoju idealnu pozu za fotkanje

22.03.2018 u 11:09

Bionic
Reading

Meghan Markle možda mora još mnogo toga učiti o kraljevskoj obitelji, tradiciji kao i Velikoj Britaniji no jednu je stvar koja će joj biti itekako potrebna u budućem životu odavno savladala. Svoju savršenu pozu za službena fotografiranja pronašla je prije nekoliko godina, kada se proslavila u glumačkom svijetu

Svakim novim pojavljivanjem u javnosti zaručnica princa Harryja, Meghan Markle oduševi mnogobrojnu javnost kao i kritičare koji je konstantno hvale i predstavljaju kao novu vodeću modnu ikonu u svijetu.

Kako i priliči budućoj vojvotkinji i članici najpoznatije kraljevske obitelji, 36-godišnja Amerikanka pritom je vrlo elegantna, staložena i graciozna. Koliko dobro funkcionira pred kamerama i objektivima koji je konstantno prate pokazala je proteklih pola godine otkada je preselila u London i postala glavna tema svih tabloida.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, iza svega toga stoje godine prakse i truda koje je savladala učestalim dolascima na društvena i modna događanja te crvene tepihe.

Kako bi uvijek ispala besprijekorno na fotografijama, Meghan je pronašla savršenu pozu u kojoj se osjećala najprivlačnije i najugodnije. Lagano prekrižene noge i tek djelomično savijeno jedno koljeno, glava visoko podignuta te ravna ramena njezina su dobitna formula.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregledom starih fotografija još od 2013. godine može se vidjeti da Meghan spontano uvijek pozira baš u tom položaju. Pritom povremeno stavlja ruke na bokove čime ističe svoj tanak struk, a samim time automatski izgleda vitkije.

Budući da sve članice kraljevske obitelji trebaju poštovati određena pravila, a jedno od njih je naklon kraljici Elizabeti II, kao i sjedenje spojenih listova te blago nakrivljenih prema jednoj strani, vjerujemo kako buduća mladenka neće imati problema s time.