PRESTALE OKLADE

Više nije tajna čiju će vjenčanicu nositi Meghan Markle

20.03.2018 u 18:27

Bionic
Reading

Nema se više smisla kladiti što će Meghan Markle nositi na svom vjenčanju – odabrala je vjenčanicu britanske tvrtke Ralph & Russo

Svima je već dobro poznat datum vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja – 19. svibnja – no ono što je bilo manje poznato je što će mlada točno nositi. To pitanje izazvalo je niz oklada koje su sad sve završile.

Meghan Markle i princ Harry - zaručničke fotografije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle odabrala je dizajnera za svoju vjenčanicu – Ralph & Russo. U kladionicama Ralph & Russo bili su favoriti, a na drugom, trećem i četvrtom mjestu našli su se Erdem, Roland Mouret i Victoria Beckham.

Neke kladionice prerano su ukinule klađenje u vezi vjenčanice jer su pogrešno mislili kako će Meghan Markle odabrati haljinu Alexandra McQueena kao što je to vojvotkinja Kate učinila.

  • +10
Meghan Markle stajlinzi u kaputima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ralph & Russo ekskluzivna je tvrtka koja prima samo klijente s kojima je dogovorila sastanak i jedina je britanska modna kuća koja je u zadnjih 100 godina bila pozvana na pariške revije visoke mode. Cijene vjenčanica Ralpha & Russoa kreću od 30.000 britanskih funti, a poznate su po kombinaciji kraljevske elegancije i holivudskog glamura.

  • +9
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljine Ralpha & Russoa mogli ste vidjeti na Beyonce, Gwyneth Paltrow i Angelini Jolie. Meghan Markle nosila je njihovu kreaciju za službene fotografije zaruka.

'Pristojno odbijamo komentirati ovu temu', bilo je sve što su dizajneri Ralph & Russo željeli reći na temu vjenčanice Meghan Markle.

Autor: YouTube