ZASLUŽENI ODMOR

Strogo čuvana tajna: Kamo će Meghan Markle i princ Harry otputovati na medeni mjesec

19.03.2018 u 12:08

Bionic
Reading

I dok je kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja itekako javna stvar koja će 19. svibnja biti udarna svjetska vijest i koju će pratiti milijuni, lokacija na kojoj će provesti medeni mjesec dobro je čuvana tajna

Za manje od dva mjeseca kraljevski zaručnici zaklet će se jedno drugome na vječnu ljubav u kapelici dvorca Windsor, a potom će tisućama okupljenih Britanaca mahnuti iz svoje zlatne kočije i otići slaviti s 500-tinjak uzvanika na raskošnoj večeri pripremljenoj njima u čast.

Dan poslije novopečena vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry organizirat će manju proslavu i svečani ručak za najuže članove obitelji, a slijedi najugodniji dio njihova tek sklopljenog bračnog saveza – putovanje na medeni mjesec.

Iako se o romantičnom odmoru budućih supružnika vrlo malo govori te je još uvijek nepoznata destinacija na kojoj će uživati, postoje neke pretpostavke i nekoliko mogućih lokacija. Glavna stavka kojom će se princ i lijepa Amerikanka voditi je privatnost, zato strani mediji u najuži izbor stavljaju neki otok na koji će medijima biti itekako teško pristupiti.

  • +9
Meghan Markle i kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Primjerice kada su 2011. sklopili brak, vojvotkinja Kate Middleton i princ William otputovali su na Sejšele. Proveli su deset dana u privatnoj vili u kojoj noćenje stoji 5000 dolara (32.500 kuna), a na raspolaganju im je danonoćno bio i vlastiti batler kojeg su doveli iz palače. Na istome su se mjestu odmarali i četiri godine prije vjenčanja.

Sejšeli, resort u kojem su uživali Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hoće li se i Harry voditi istom logikom kao i njegov stariji brat i šogorica Kate, još nije procurilo u javnost, no poznato je da i on i njegova voljena Meghan obožavaju tropsku klimu, sunce, plažu i odmor uz ocean. Podsjetimo, u kolovozu prošle godine odmarali su se u Bocvani, na samom jugu Afrike. Osim toga, nekoliko dana prošlo ljeto proveli su na Jamajci, kamo su stigli na vjenčanje Harryjeva bliskog prijatelja.

Oboje poznati kao veliki avanturisti, možda se budući supružnici odluče za medeni mjesec na nekoliko lokacija. Baš onako kako su to učinili Harryjevi roditelji, princ Charles i princeza Diana. Oni su davne 1981. prvo uživali na dvotjednom krstarenju Mediteranom, a potom se opustili u kraljičinoj rezidenciji u Škotskoj.

Zadnja od pretpostavki koju su strani mediji zaključili o iščekivanom medenom mjesecu je ostanak na domaćem terenu, što je bila odluka i današnje kraljice Elizabete II i njezina supruga, princa Phillipa kada su 1947. stali pred oltar.

Budući da Meghan još uvijek nije dobro upoznala domovinu svog budućeg supruga, neki vjeruju kako će par nekoliko dana provesti upravo na području Velike Britanije.