BABY SHOWER

Meghan Markle u tajnosti stigla u New York kako bi još jednom prekršila kraljevsko pravilo

19.02.2019 u 09:58

Bionic
Reading

U visokom stupnju trudnoće vojvotkinja od Sussexa stigla je u New York kako bi provela malo kvalitetnog vremena sa svojim bliskim prijateljicama koje su joj, kako se šuška, odlučile upravo u Americi prirediti baby shower, što se inače protivi strogim pravilima britanske kraljevske obitelji

Svoje lice pokušala je sakriti ispod sive kape, ušuškana u crni kaput s potpisom Victorije Beckham, koji je već nosila na božićno jutro, svim se silama trudeći biti neprimjetna. Naravno, 37-godišnjoj Meghan Markle to nije uspjelo, a paparazzo fotografije brzo su se proširile internetom.

Do SUV vozila stigla je u pratnji tjelohranitelja, a u New York je navodno došla još u petak avionom iz Londona. Kako donosi Daily Mail, Meghan Markle bi u Americi trebala provesti pet dana, tijekom kojih neće propustiti dobar šoping, izlaske na večere, ali i baby shower na kojem će se okupiti njezinih 15 prijateljica, a koji je organizirala njezina najbolja prijateljica, stilistica Jessica Mulroney.

Baby shower zabava je koja se organizira uoči rođenja djeteta, a najpopularnija je upravo u Americi. U većini slučajeva trudnica nema nikakvih zaduženja oko organizacije, na njoj je samo da se pojavi i uživa u mnogobrojnim poklonima kupljenima za njezino buduće dijete, šarenim balonima i raznim slasticama.

  • +28
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je inače prvi posjet Meghan Markle New Yorku, otkako se u svibnju prošle godine udala za princa Harryja i postala vojvotkinja od Sussexa. S Jessicom Mulroney, svojom neslužbenom stilisticom, navodno je već posjetila omiljeni Ladurée u SoHou te je uživala u čaju i popularnim macaronima.

Šuška se da će sam baby shower biti organiziran u jednom od luksuznih hotela na Upper East Sideu, samo dan prije nego se vrati u London. Nagađanja su da će baby showeru, osim Jessice Mulroney, prisustvovati kolegica iz 'Suitsa' Abigail Spencer, Priyanka Chopra, Serena Williams, glumica iz 'Suitsa' Sarah Rafferty, dizajnerica Misha Nonoo, brend menadžerica Benita Litt i Lindsay Roth, s kojom je Meghan studirala.

U zagrljaj svog supruga, princa Harryja, trebala bi se vratiti u srijedu, taman uoči njihovog prvog službenog posjeta Maroku, zakazanog za 23. veljače.