PONOVNO NA OKUPU

Nakratko zaboravili na probleme i trzavice: Članovi kraljevske obitelji zajedno proslavili Božić

25.12.2018 u 12:37

Bionic
Reading

Počelo je tradicionalno slavlje kraljevske obitelji u Sandringhamu. Članovi monarhije stigli su jutros dotjerani i nasmiješeni na misno slavlje predvođeni kraljicom Elizabetom, a u centru pažnje bile su posvađane šogorice Kate Middleton i Meghan Markle

Britanska kraljevska obitelj skupila se u petak u Sandringhamu gdje je započelo trodnevno božićno slavlje koje svake godine organizira kraljica Elizabeta II.

Po tradiciji, na božićno jutro cijela kraljevska obitelj okupljena je krenula pješice u crkvu Svete Marije Magdalene, koja se nalazi na imanju Sandringham. Dok su šetali prema crkvi, okupljeni mještani i fotoreporteri gledali su uglavnom u vojvotkinje Kate i Meghan koje su posljednjih tjedana punile medijske redove.

Špekulacije o njihovoj navodnoj svađi šogorice su odbacile nasmiješenim licima dok su jedna uz drugu koračale u koloni. S fotografija je jasno vidljivo da su hodajući razgovarale, a po gestama lica nije se dalo naslutiti da između njih postoje bilo kakve tenzije.

  • +18
Božićno slavlje kraljevske obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi u koloni hodao je princ Charles, dok su se u redu odmah iza njega smjestili parovi, princ William uz suprugu Kate, a do njih princ Harry i trudna Meghan.

Nakon mise obitelj odlazi na božićni ručak. Delicije koje se nalaze na stolu za javnost je otkrio bivši kraljevski kuhar Darren McGrady, rekavši da kraljevska obitelj obavezno uživa u salati od škampa i jastoga, pečenoj purici, ali i nekim tradicionalnim jelima. Ručak ne prolazi ni bez božićnog pudinga.