sud potvrdio

Meghan Markle slavi: Ipak nije govorila laži!

31.03.2023 u 17:59

Bionic
Reading

Odbjegla Vojvotkinja od Sussexa davno je progovorila o problemima s kojima se suočava sa svojom obitelji, posebice s polusestrom koja je o njoj širila laži i uvjeravala javnost kako Markle nije onakva kakvom se predstavlja, ipak sud je presudio i zaključio da je Meghan Markle izvukla deblji kraj

U intervjuu kod Oprah gdje su Harry i Meghan prvi put progovorili o onome što ih tišti mnoge su stvari privukle pažnju. Kraljevska obitelj bila je izuzetno uvrijeđena onim izrečenim, a tako se osjećala i Samantha Markle, kći Thomasa Marklea i polusestra Vojvotkinje, koja je još prije u svijet poslala razne priče o Meghaninu karakteru.

Samantha je optužila Meghan za širenje zlonamjernih laži publici diljem svijeta u intervjuu kraljevskog para s Oprah Winfrey 2021. godine.

Ipak, sud na Floridi presudio je u korist Meghan te odbacio tužbu rekavši da je izrečeno samo vlastito mišljenje i pogled na djetinjstvo i vlastiti dojam o odnosu s polusestrom, a s obzirom da je riječ o vlastitom viđenju situacije ne može se smatrati da je izrečeno lažno.

'Dakle, sud nalazi da izjava tuženika nije objektivno provjerljiva niti podložna empirijskim dokazima... Tužiteljica ne može uvjerljivo opovrgnuti mišljenje tuženice o vlastitom djetinjstvu', stoji u presudi.

Meghan je kod Oprah rekla kako nije imala odnos sa sestrom i da je odrastala kao jedinica, no Samantha se s time ne slaže. Ona pak tvrdi kako su odrastale zajedno te da je polusestru redovito vozila u školu i pomagala joj oko zadaće.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia