UŽIVA U HAMBURGERIMA

Meghan Markle pronašla način da skrati vrijeme dok je Harry u Njemačkoj

12.09.2023 u 10:52

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

I dok u Njemačkoj traju Invictus igre, čiji je osnivač i pokrovitelj princ Harry, Meghan Markle ostala je u Americi s njihovom djecom. Paparazzi su je snimili kako s prijateljicom u svom skupocjenom Range Roveru odlazi po hamburgere u drive-in

42-godišnja Meghan Markle večeras bi, prema najavama, trebala otputovati za Njemačku te će se pridružiti suprugu, princu Harryju na ovogodišnjim Invictus igrama. A vrijeme do leta krati družeći se s prijateljicom, s kojom su je paparazzi snimili u drive-in restoranu brze hrane In-N-Out Burger.

Vojvotkinja od Sussexa snimljena je za volanom svog skupocjenog Range Rover SUV-a, čija se cijena procjenjuje na više od 100 tisuća dolara, dok je naručivala hranu u drive-inu.

  • +7
Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nasmijana i očiju skrivenih iza velikih crnih naočala, Meghan je naručila hranu, a zanimljivo je da djelatnici u tamnokosoj ženi nisu prepoznali nekadašnju glumicu i suprugu britanskog princa, koja posljednjih godina upravo zbog kraljevske obitelji nije silazila s naslovnica tabloida.

A da su u tom restoranu brze hrane česti gosti, Meghan je otkrila još lani za Variety, kada je rekla da se on nalazi nedaleko od njihovog doma u Montecitu te da tamo često odlaze.