SERIJA 'SUITS'

Meghan Markle iznenađena golemim interesom; nikako joj nije jasno da je ovo i dalje hit

17.11.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Pojavljivanje Meghan Markle na događanju 'Power of Women', u organizaciji Varietyja, nije moglo proći nezapaženo, a osim što je sve očarala svojim stajlingom u omiljenim joj neutralnim tonovima, oduševila je sve kada je stala pred kameru i progovorila o nekim zanimljivim stvarima

Čak ni Meghan Markle ne može shvatiti zašto je serija ‘Suits’, koju je snimala i koja ju je proslavila prije negoli je upoznala princa Harryja i postala vojvotkinja, ove godine ponovno zaživjela na streaming servisima, no priznaje da joj to itekako laska.

Dok je šetala crvenim tepihom, na sinoćnjem događanju ‘Power of Women’ u organizaciji Varietyja, tu joj je zanimljivu informaciju otkrila novinarka magazina Angelique Jackson. Ona joj je dala i podatak da je ova američka pravna drama sada premašila nevjerojatnih 45 milijardi minuta na streaming servisima Netflixu i Peacocku zajedno.

‘Nije li to ludo?’, rekla je u kameru Meghan Markle, koja je punih sedam sezona glumila pravnu asistenticu Rachel Zane. Dodala je i kako ‘nema pojma’ o tome što je izazvalo ponovno zanimanje za seriju, no onda se ipak odvažila nagađati.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CHELSEA LAUREN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / LISA O'CONNOR / AFP /

‘Bilo je sjajno raditi na tome. Bila je to sjajna glumačka ekipa i bilo nam je jako zabavno. Provela sam tamo sedam sezona, što je ipak nešto. Ovih dana teško je pronaći seriju u kojoj možete pogledati odjednom toliko epizoda, stoga bi to možda moglo imati neke veze s tim. No, dobre serije su vječne.’

Iako je serija u konačnici imala devet sezona, koje su se emitirale od 2011. do 2019. godine, Meghan se iz projekta povukla 2018. godine kada se zaručila za princa Harryja.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U međuvremenu se ponovno vratila u Hollywood, no ovoga puta kao producentica, a zajedno sa suprugom razvija i stvara televizijske i filmske projekte putem svoje tvrtke Archewell Productions, a koja ima ugovor s Netflixom, na kojem se streama i serija ‘Suits’.

Do sada su prikazali tri svoja projekta - dokumentarac ‘Heart of Invictus’, dokumentarne serije ‘Live to Lead’ i autobiografski projekt ‘Harry & Meghan’. Vojvotkinja od Sussexa dala je naslutiti kako je još puno toga u pripremi, i to s fokusom na naslove koji izazivaju emotivne reakcije kod gledatelja.