A TKO IMA?

Ogradili su se od svega: Harry i Meghan sada tvrde kako nemaju nikakve veze s knjigom

17.11.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Nakon što su u javnost 'procurili' odlomci najnovije knjige Omida Scobieja, poznatog i kao pisca biografije o Sussexovima, princ Harry i Meghan Markle odlučili su demantirati glasine kako su oni odali nove kraljevske tajne

Kako tvrde dobro upućeni izvori, princ Harry i Meghan Markle ovoga puta nisu bili izvori informacija Omidu Scobieju za njegovu najnoviju knjigu 'Endgame'. Je li to samo još jedan u nizu njihovih spinova ili stvarno govore istinu znaju samo oni, no činjenica je da bi ova knjiga mogla dodatno narušiti njihove odnose s ostatkom kraljevske obitelji.

Kako saznaje MailOnline, Meghan i Harry kategorički odbijaju bilo kakvu povezanost s novom knjigom Omida Scobieja, koji je inače prijatelj Sussexovih te je bio koautor njihove biografije 'Finding Freedom'.

Negiranje svega dolazi nakon 75. rođendana kralja Charlesa III, kada su Meghan i Harry 'ponudili' maslinovu grančicu. Nagađa se kako je Harry nazvao oca u utorak, na njegov rođendan, te su dogovorili novi razgovor idućeg tjedna.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na telefon se javila i Meghan Markle iz njihovog doma u Kaliforniji, dok su četverogodišnji Archie i dvogodišnja Lilibet snimili video u kojem djedu pjevaju pjesmicu 'Happy Birthday'.

Samo 24 sata nakon što se sve to zbilo, dijelovi nove Scobiejeve knjige objavljeni su u američkim medijima, a među njima je bila i optužba na račun princa Williama koji se navodno, u trenucima kada je kraljica Elizabeta II umirala u Balmoralu, nije htio javiti bratu niti s njim podijeliti bilo kakve informacije.

Odmah nakon njih oglasio se i sam autor Omid Scobie koji sad tvrdi kako nije blizak prijatelj Meghan Markle i kaže kako njih dvoje nisu sudjelovali u pisanju iste.