dogovorili novi razgovor

Početak pomirbe? Princ Harry i Meghan Markle ganuli su kralja Charlesa dirljivim videom

15.11.2023 u 16:29

Bionic
Reading

Kraljevski insajderi tvrde da se na kraljev 75. rođendan zbio poziv koji bi mogao označiti kraj njegovoj zavadi s princom Harryjem, a svemu je pomogla i snimka unučadi

Kralj Charles III. jučer je proslavio 75. rođendan, a usprkos tome što na proslavu nije zvao princa Harryja i Meghan Markle, oni su odlučili napraviti prvi i to vrlo značajan korak prema pomirenju.

Dapače, napravili su i više od tek jedne geste. No, krenimo redom. Za početak, vojvoda od Sussexa odlučio je ponuditi 'maslinovu grančicu' samoinicijativnim pozivom ocu na njegov rođendan.

Izvori bliski kralju za Telegraph tvrde kako se poziv zbio jučer ujutro te je prošao u toliko pomirljivom tonu da je dvojac dogovorio da će se ponovno čuti već idući tjedan.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S obzirom na to da kralj i princ Harry nisu razgovarali tijekom više mjeseci, smatra se da je ovo ključan korak prema njihovoj pomirbi, koju prema mnogobrojnim navodima insajdera, kralj od srca priželjkuje.

No, Harry i Meghan nisu stali tek na pomirljivom pozivu, već su Charlesa ganuli dirljivim videom na kojem mu unuci pjevaju pjesmu 'Sretan rođendan'. Četverogodišnji Archie i dvogodišnja Lilibet navodno su napravili snimku rođendanske čestitke za djeda, kojeg su vidjeli uživo u svega nekoliko navrata.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju

Stručnjaci za odnose unutar kraljevske obitelji uvjereni su kako je ovo početak kraj javnih nadmudrivanja (odnosno, optužbi s Harryjeve strane) te znak da su obje strane spremne zakopati sjekiru.

Nešto teži slučaj bit će, ipak, pomirba braće jer prema svemu sudeći princ William nema nikakvu namjeru stupiti u novi kontakt s mlađim bratom i njegovom suprugom.