PRESLATKI MALIŠAN

Mateo i Izabel Kovačić prvi puta pokazali lice svog sinčića Ivana

07.05.2021 u 17:04

Bionic
Reading

Mateo Kovačić naš proslavljeni nogometaš i njegova supruga Izabel, u listopadu su prvi puta postali roditelji, a ponosni su mama i tata sad prvi puta svojim brojnim obožavateljima pokazali kako izgleda njihov sinčić kojem su dali ime Ivan

Mateo Kovačić koji igra za londonski Chelsea, proslavio je jučer 27. rođendan, a naš je uspješni reprezentativac prvi puta gotovo nakon šest mjeseci otkrio kako izgleda njihov sin kojeg su on i supruga Izabel, dosad uspješno skrivali od očiju javnosti.

'Hvala svima na rođendanskim željama! Nadam se da ću uskoro opet biti na terenu', poručio je na engleskom Mateo koji je pozirao kraj supruge i s malenim Ivanom.

Fotografija sretne obitelji Kovačić izazvala je bezbroj pozitivnih komentara i svi su bili oduševljeni. 'Preslatki ste svi, Ivan posebno', 'Predivna obitelj', samo su neki od komplimenata koje su fanovi uputili veseloj obitelji.

Dječak je na svijet došao 12. listopada i to u Zagrebu gdje živi Mateova cijela obitelj kako bi im mogli pomoći.

  • +2
Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, par je u lipnju proslavio četvrtu godišnjicu braka, a ljubav je počela prije 10 godina.

Kako se pisalo, Mateo i Izabel u istoj su se crkvi, sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se upoznali i izrekli sudbonosno 'da'.

U toj je crkvi Mateo bio ministrant, a Izabel članica crkvenog zbora.

Svoju dugogodišnju vezu, Izabel i Mateo okrunili su brakom 2017. godine, a danas žive u britanskoj prijestolnici sa sinčićem Ivanom koji je na svijet došao 12. listopada prošle godine u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom.