ZARAŽEN COVIDOM-19

Mate Bulić već je mjesec dana u bolnici zbog korone, sada se oglasio njegov tim: 'Ne širite neprovjerene informacije'

04.01.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Na službenim profilima na društvenim mrežama hercegovačkog zabavljača kojeg nazivaju 'kraljem dijaspore' javio se njegov tim koji moli da se poštuje privatnost obitelji te ističu da se mole za njegov brzi oporavak

'Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića', objavljeno je na službenom profilu Mate Bulića na Instagramu.

Nisu pojasnili o kakvim se to netočnim informacijama koje kolaju radi, no brojni pratitelji poželjeli su pjevaču brz oporavak u komentarima.

  • +4
Mate Bulić Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX

Podsjetimo, početkom prosinca brzo se proširila vijest kako je pjevač završio u bolnici jer je pozitivan na koronavirus te da prima kisik.

'Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru. Htjeli bismo skrenuti pažnju na to da bolest ne bira i da se što više pazite i pridržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas. Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću', napisali su tada.