PANDEMIJA NE BIRA

Na kisiku je: Pjevač Mate Bulić hospitaliziran zbog korone

02.12.2020 u 21:36

Bionic
Reading

Iako su se društvenim mrežama pojavile vijesti kako je poznati pjevač Mate Bulić na respiratoru i teškom stanju, iz njegovog su tima poručili kako je popularni glazbenik hospitaliziran i na kisiku

Glasine o tome kako 63-godišnji glazbenik na respiratoru i da je u teškom stanju jako su se brzo proširile društvenim mrežama nakon što je jedan svećenik na Facebooku napisao kako će moliti za njegov oporavak.

Kako je objavio 24 sata, tim Mate Bulića je objasnio kako to nije točno te da je glazbenik na respiratoru već na kisiku u bolnici.

'Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutačno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru', objavili su iz Bulićevog tima, piše 24 sata.

  • +3
Mate Bulić Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Dodali su i da su se oglasili oko ovog događaja zato što su htjeli skrenuti pozornost na to da bolest ne bira, ali i upozoriti druge da se što više paze i pridržavaju mjera kako bi zaštitili sebe, ali i druge.

'Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutačno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću', poručili su iz Bulićevog tima.