Jesenski ugođaj

Marta Šimić Mrzlečki pokazala svog nasljednika, ali i otkrila što je zaslužno za njezinu fit liniju

05.11.2020 u 08:38

Bionic
Reading

S vremena na vrijeme na društvenim mrežama, osobito na Instagramu gdje je manje aktivna, svoje pratitelje iznenadi i razveseli fotografijama iz privatnog dijela života, točnije sa svojim 7-godišnjim sinom Adamom

Već je mnogima poznato kako rođena Pitomačanka živi na relaciji Bjelovar – Zagreb. Može se pohvaliti skladnim obiteljskim životom kojeg dijeli s bivšim nogometašem, a današnjim trenerom Bjelovara Alenom Mrzlečkim s kojim će proslaviti 20 godina braka i s kojim ima sedmogodišnjeg sina Adama.

Adam je ove godine krenuo u prvi razred. Blizu kuće im je škola i nogometni stadion na kojem dječak provodi najviše vremena, a sve, izjavila je ranije, mogu obaviti pješke ili na biciklu koji vjerojatno pogoduje njezinoj super liniji.

Na Instagramu je Marta Šimić Mrzlečki objavila jednu takvu, biciklističku fotografiju na kojoj pozira sa sinom. Pratitelji su se totalno raznježili zbog tog prizora. Kolega Zoltan Kabok je komentirao kako nitko ne kupi lišće budući da urednica i voditeljica Dnevnika i njezin nasljednik poziraju na prilazu punom lišća, a ona mu je odgovorila da je to tako u Bjelovaru.

View this post on Instagram

💛❤

A post shared by Marta Šimić Mrzlečki (@simicmrzlecki) on

Podsjetimo, u novinarskom poslu Marta je prošla sve stepenice – počela u bjelovarskom studiju s najjednostavnijim prilozima za 'Panoramu', zatim za ostale emisije, najviše za 'Dobro jutro', koju je imala priliku i voditi. Nakon toga vodila je 'Hrvatsku uživo'. Te su emisije ležernije od 'Dnevnika', gdje, kaže, nema mjesta za improvizaciju, i sve mora biti kao po špagi.