otprije deset godina

Marta Šimić Mrzlečki objavila stare fotografije i pokazala da se ne mijenja

15.09.2020 u 08:51

Bionic
Reading

Mnogi se sjećaju kako je zvijezda Informativnog programa HTV-a ranije uveseljavala gledatelje u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. I ona pamti to vrijeme pa je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju s kolegom s kojim je tada često radila u paru

'Dakle, prošlo je 10 godina, ali mi, Ognjen Golubić, smo isti. Kolega i dalje vjeran 'Dobro jutro, Hrvatska', ja ga napustila zbog Dnevnika', opisala je niz fotografija s kolegom nastalih u studiju. Njezin kolega Ognjen odmah je komentirao kako su 'najljepši a uvjerljivo najviši voditeljski par u zemlji i inozemstvu'.

Uršula Tolj pak nije znala da je Pitomačanka uopće vodila 'Dobro jutro, Hrvatska', a Marta joj je opisala crticu iz emisije: 'A zamisli me tek s Davorom Meštrovićem. Rekao je u prvoj emisiji da mu treba stolčić kad stoji kraj mene.' Mnogi su ustvrdili kako se zgodna HRT-ovka uopće nije mijenjala kroz godine.

Podsjetimo, Marta Šimić Mrzlečki dulje od desetljeća radi na Hrvatskoj radioteleviziji, prvo kao novinarka i voditeljica bjelovarske 'Županijske panorame', a potom je stigla u 'Dobro jutro, Hrvatska' te je bila urednica i voditeljica emisije 'Hrvatska uživo'. Zadnjih godina je urednica i voditeljica 'Dnevnika'.

View this post on Instagram

Just...Be

A post shared by Marta Šimić Mrzlečki (@simicmrzlecki) on

''Dnevnik' u 19 je naša središnja i najvažnija informativna emisija i sve se vrti oko njega. Kada si novinar, želiš da ti prilog ili reportaža završe u 'Dnevniku' iako imamo i druge informativne emisije. Iza 'Dnevnika' stoji cijeli tim ljudi, od novinara i urednika do realizatora. Sve mora biti kao po špagi, svatko mora odraditi svoj dio posla najbolje što može. A kada si i voditelj, imaš posebnu odgovornost jer predstavljaš sve njih', izjavila je Marta ranije za tportal. Dodala je i da je ispunjava posao u Informativnom programu te da ne razmišlja o nekom drugom televizijskom formatu ili projektu.