vrijeme za uživanje

Zgodna HRT-ovka pokazala tko je njezin omiljeni tajni agent

08.06.2020 u 14:17

Bionic
Reading

Uz to što je poslovno ponosna što radi posao koji voli, Marta Šimić Mrzlečki uspješno kormilari i obiteljskim životom kojeg dijeli sa suprugom Alenom i sinom Adamom. Kad se ugase kamere, urednica i voditeljica odlazi uživati u prirodu, a tako je iskoristila i protekli vikend

Sunčani vikend mnogi su iskoristili za bijeg od gradske gužve. I dok su se brojni poznati odmarali na moru ili planinama, Marta Šimić Mrzlečki je ostala u svojoj omiljenoj Bjelovarsko-Bilogorskoj županiji. Rođena Pitomačanka godinama živi na relaciji Bjelovar-Zagreb.

Poznata HRT-ovka odlučila je s javnosti podijeliti opušteni obiteljski trenutak, u kojem s velikim osmijehom u ležernom izdanju pozira sa svojim sinčićem Adamom koji u ruci drži plastični pištolj pa ga je ponosna mama prozvala mini James Bondom.

Otkako je prije 6 godina postala majka, prioriteti su joj se promijenili i sada nijednu odluku ne donosi a da ne razmišlja o svom sinu Adam koji je, izjavila je, uvijek u središtu svega. 'Kada radim, nema me cijeli dan, dečki se onda sami snalaze, no zato svaki slobodni trenutak provodimo zajedno. Igramo se, čitamo, učimo. Adam me naučio da svijet gledam drugim očima, da opet poput djeteta u malim stvarima pronađem sreću, da se radujem osmijehu, lijepoj riječi, poljupcu', izjavila je ranije za tportal.