zasluženi odmor

Zgodna HRT-ovka puni baterije u Dalmaciji u mjestu koje ju je prošle godine oduševilo

16.07.2020 u 23:10

Bionic
Reading

Neke poznate Hrvatice odlučile su toplinski val provesti u ugodnom društvu mora pa su se time pohvalile i na Instagramu. Među njima je i urednica i voditeljica Dnevnika koja je od poslovnih obaveza pobjegla u Orebić

HRT-ovo zaštitno lice informativnog programa odmara na Jadranu. Svojim pratiteljima se pokazala pozirajući u zelenoj haljinici za plažu i s jednim od najpopularnijih ljetnih modnih dodataka koji svaku modnu kombinaciju može učiniti još boljom i posebnijom - slamnatim šeširom. Marta Šimić Mrzlečki je nabavila bijeli sa širokim obodom, a fotografiju je popratila opisom 'i cvrči cvrčak'.

Pratitelji su joj poželjeli ugodan odmor. Inače, Marta je u Orebiću prvi put ljetovala u lipnju prošle godine kada su se ona i njezina obitelj oduševili mjestom na polutoku Pelješcu. Po povratku u Bjelovar ona i suprug, bivši profesionalni nogometaš Alen Mrzlečki odlazili su na bazen jer njihov sin Adam, kako je izjavila, obožava kupanje i skakanje.

'Slušam prijateljice iz Zagreba koje su od jutra u pogonu, razvažaju djecu u vrtiće, škole, popodne na razne aktivnosti i sve to s jednog kraja grada na drugi. U Bjelovaru je sve to jednostavnije, nema te strke, stresa, život je puno mirniji, a opet imaš sve što ti treba, sportske aktivnosti, kazališta, kina, igraonice', ispričala je ranije za tportal govoreći o prednostima života u manjem mjestu.