U FIT FORMI

Izdanje u kakvom je dosad nismo vidjeli: Marta Šimić Mrzlečki svojim pratiteljima je pokazala kako izgleda kad - trenira

27.05.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Televizijska lica informativnih programa na malim ekranima viđamo u ozbiljnijim, poslovnim kombinacijama pa se mnogi razvesele kad ih imaju priliku vidjeti u nekom ležernijem outfitu. Urednica i voditeljica Dnevnika Marta Šimić Mrzlečki svojim pratiteljima je pokazala kako izgleda kad - trenira

Marta Šimić Mrzlečki oduvijek voli sport. Igrala je rukomet u Pitomači, gdje je odrasla, a popularna HRT-ovka izjavila je kako je vježbanje za nju jednostavno stil života. Ondje, rekla je, izbaci negativnu energiju i lakše se nosi sa svakodnevnim izazovima.

Kako je na Instagramu uglavnom viđamo u televizijskim modnim kombinacijama, svoju publiku iznenadila je otkrivši nakratko i svoju, vježbačku stranu. Uz hashtag 'sama u teretani' pokazala je kako vrijedno vježba u teretani pozirajući bez šminke odjevena u tajice i sportsku majicu.

Urednica i voditeljica Dnevnika ranije je za tportal ispričala kako se bori sa stresom.

'Duboko udahnem i brojim do tri, nasmijem se i krenem dalje. Naučila sam to s godinama jer ima stvari koje ne mogu promijeniti, a ne želim da one mijenjaju mene. Jednostavno sam prihvatila to da neke stvari moraju biti takve i da mi nisu po volji, ali ne želim na njih gubiti živce, ludovati, vikati. Na kraju dana ionako shvatiš da ništa nije bilo vrijedno živciranja i da si samo sam sebi napravio štetu. I kada tako posložiš stvari, puno je lakše', kazala je.