SVE MU IDE OD RUKE

Marko Tolja otkrio dugo skrivani talent i oduševio pratitelje na Instagramu

29.03.2021 u 16:57

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama, nagrađivani riječki glazbenik svoje pratitelje nerijetko počasti zgodama i nezgodama iz privatnog života, a osim pjevačkog talenta i onog za uređenje doma, sada je dokazao da ga krasi i kulinarski

Proteklog vikenda Marko Tolja svoje brojne pratitelje na Instagramu uspio je oduševiti objavom videa u kojem priprema ukusan sendvič po tradicionalnoj američkoj recepturi. Glavne sastojke za njegov ukusan objed, kako je otkrio u opisu videa, činila je vučena svinjetinja u kombinaciji sa salatom od kupusa i karameliziranim lukom.

Njegove kulinarske vještine doživjele su pravi odjek kod pratitelja, od kojih su mu se brojni u komentarima obratili sa molbom za davanjem recepta.

Uslijed globalne pandemije kada mu je poput brojnih kolega uskraćeno nastupanje na pozornicama, riječki glazbenik svoje vrijeme koristi u sasvim nove svrhe.

Njegov video kojim je demonstrirao svoje kulinarsko umijeće, uslijedio je nakon što se proteklih tjedana pohvalio svojim brojnim DIY projektima 'po kući'. Preuredio je stara trošna vrata svog doma ali i uredio sobu za svog dvogodišnjeg sina na račun koje je uživao u brojnim komplimentima svojih pratitelja.

Još jedan “uradi sam” projekt je iza nas! Gletanje, farbanje, ukrasne letvice, struja, namještaj (puno mašte) i eto...

Posted by Marko Tolja - Official Page on Monday, 1 March 2021
  • +6
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL