potrudio se

Marko Tolja pokazao kako je uredio dječju sobu, a Nataša Janjić Medančić mu poručila: 'Što će ti koncerti! Gletanje, stolarija... to je budućnost!'

02.03.2021 u 09:24

Bionic
Reading

Na pozornicu se ne može, koncerata nema do daljnjega, a riječki glazbenik osim što odradi kakvo televizijsko gostovanje ponovo se prihvatio posla 'po kući'. Nakon što se pohvalio kako je uredio stara trošna vanjska vrata svog doma, Marko Tolja je sad na društvenim mrežama objavio fotografije dječje sobe koju je sam uredio, a imao je i pomagača

'Još jedan 'uradi sam' projekt je iza nas! Gletanje, farbanje, ukrasne letvice, struja, namještaj (puno mašte) i eto prave pravcate sobe za malog Gospodina. On zadovoljan, ja usavršio neke skrivene talente, i svi sretni!', opisao je simpatične fotografije Marko Tolja koje je objavio na Facebooku i Instagramu. Sudeći po reakcijama, pratiteljima se svidio finalni rezultat, a sinčić Maro bio je s njim dok je nastajala njegova nova soba.

Komentari su različiti. Neki su ga pitali gdje je kupio stolić i stolice, drugi zafrkavali da je uređenje sobe osmislila supruga Ana, a Barbara Kolar se čudi kako je dječak tako brzo narastao. Marija Husar Rimac mu je čestitala: 'Bravo majstore', Nataša Janjić Medančić se našalila: 'Eto! Što će ti koncerti! Gletanje, stolarija... to je budućnost!'.

  • +6
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

'Kada gledam neke moje snimke kada sam bio klinac, vidim da imamo iste mote i smisao za show i glupiranje… i moram priznati da me to malo zabrinjava', ispričao je nedavno pjevač na temu osobina koje je od njega 'pokupio' sinčić Maro.

Dječak je prije nekoliko dana proslavio 2. rođendan. 'Ukrao mi život što gradio sam samo, Da ti ga poklonim bez razmišljanja, Jedini si razlog, utočište mojim mislima' Sretan rođendan sine!, čestitao mu je ponosni tata.