vječna uspomena

Pokazao svoju divlju stranu: Marko Tolja pohvalio se novim ukrasom na tijelu

26.03.2021 u 11:43

Bionic
Reading

Nagrađivani riječki glazbenik često na društvenim mrežama 'počasti' svojim zgodama i nezgodama iz privatnog života, a ne zanemaruje ni svoju profesionalnu karijeru. Marko Tolja odavno je šarmirao svoje obožavateljice nježnim baladama, no sada je ponovo pokazao i drugu 'divlju' stranu

'Nova, mala ali sa velikim značenjem! Stilizirano slovo 'M', naravno kao Maro. Dva velika trokuta (Ana & Marko) koji kad se spoje čine jedan mali (Maro)', opisao je svoju novu tetovažu na lijevoj nadlaktici Marko Tolja i u nastavku otkrio da je nastala prema njegovoj ideji.

To mu nije prva tetovaža, prije pet godina je na podlaktici dao istetovirati kombinaciju sidra i glazbe, a svoju prvu tetovažu je posvetio svojim trima velikim ljubavima. 'More, barka, muzika - moje velike ljubavi u jednoj maloj tetovaži!! Prva, ali bojim se ne i zadnja..., napisao je tada.

Od kad je počela pandemija, u potpunosti se posvetio supruzi Ani i sinu Maru, uređenju njihovog doma, boravku u prirodi, a među ostralim je predstavio i singl 'O tebi ovisan' te se pojavio kao član žirija u novoj sezoni showa 'Zvijezde pjevaju'. Izjavio je da trenutno ne razmišlja previše o budućnosti jer mu nedostaje i sadašnjost.

'Ovo nije realnost koju poznajem i koju želim živjeti. Što se tiče korone, jako mi teško pada ova situacija u kojoj se ne možemo baviti svojim poslom. Čak mi nije tolika frka radi egzistencije, već radi tog lifestylea na koji smo mi glazbenici navikli. Niti jedan like ni share ne može zamijeniti live publiku i tu emociju. To mi strahovito nedostaje i nadam se da ćemo se što prije vratiti u 'staro normalno'', rekao je ranije za tportal.

  • +6
Marko Tolja Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL