dugo ju nismo vidjeli

Mario Valentić objavio fotografiju s Anitom Berishom, zvijezdom serije 'Zabranjena ljubav'

24.09.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Mario Valentić ove je nedjelje pratitelje iznenadio selfijem s dragom kolegicom koja se odavno povukla iz glume. Iako je stavio oznaku, Anitu Berishu (koja se danas preziva Beljan) odmah smo prepoznali, premda je lice sakrila sunčanim naočalama

Kada je RTL 2004. godine počeo s emitiranjem serije 'Zabranjena ljubav', mnogi nisu mogli ni pretpostaviti koliki će uspjeh serija postići. Intrigantni likovi gledateljima su svakog radnog dana donosili brojne zaplete, a sve je počelo susretom i zaljubljivanjem Petre i Danijela koji su tijekom serije otkrili da su brat i sestra.

Simpatičnog Danijela glumio je Zoran Pribičević, a Petru Anita Berisha koja je udajom promijenila prezime u Beljan. Iako Pribičevića još uvijek gledamo u kazališnim predstavama, Anita Beljan povukla se iz svijeta glume pa ju nismo vidjeli već duže!

Međutim, Petrin drugi brat iz popularne serije pobrinuo se da obožavatelji ne zaborave simpatično lice s tv ekrana!

Mario Valentić koji je u seriji glumio markantnog Bornu Novaka na Instagramu je objavio selfie s Anitom uz opis 'Seka i braco'!

Iako je od prve epizode serije prošlo već gotovo dvadeset godina, mnogi će se složiti da su Petra i Borna izgledaju isto kao tada te da su selfijem donijeli neosporiv osjećaj nostalgije. Osjećaju je svakako pridonijela i glazba koju je Valentić stavio uz fotografiju, a to je pjesma 'Srce nije kamen' pokojnog Toše Proeskog koju smo mogli čuti uz svaku epizodu.

ZVIJEZDA 'SVI VOLE RAYMONDA'

Nije se teško zaljubiti u dom poznatog komičara, a tek kad vidite čaroban pogled...

Pogledaj galeriju