ČARI PANDEMIJE

Mario Petreković uživa u novom normalnom: 'Meni je još super došlo jer sam se trebao oženiti'

16.04.2021 u 14:51

Bionic
Reading

Uz sve nedaće koje nosi privikavanje na novo normalno, naš poznati komičar Mario Petroković posljednjih sedam mjeseci privikava se i na čari roditeljstva. Pandemija je njegovoj obitelji, kaže, pala s neba k'o budali šamar, a na samo sebi svojstven način komentirao je i odrastanje svoje mezimice Marle i snalaženje u pandemijskim uvjetima

'Nije što je moja, ali moram se pohvaliti da ovo sada ja diktiram, a ona tipka. Malo sporije jer to radi jednom rukom, a drugom skida svoju čarapu i gura je u usta. Uz ovakvo samostalno dijete, mislim da bi svatko poželio biti otac ili majka', pohvalio se svojom jedinicom Marlom Petreković u razgovoru za Gloriju i dodao kako je njegova sedmomjesečna kćer, barem za sada, dijete koje zna što hoće.

Komičar otkriva da su on i njegova odabranica Aleksandra Kramberger, kao i ostatak nacije, oduševljeni svakodnevnim promjenama i idejama o restrikcijama.

'Volimo neizvjesnost i zabrane i radujemo se svakoj novoj pomno promišljenoj odluci kriznog 100žera. Sve me to čini mlađim i glupljim i radujemo se novim valovima i policijskim satovima', neiskren je Petreković, koji pandemiji pripisuje i to što je još uvijek neženja.

Mario Petreković s obitelji Izvor: Cropix / Autor: Ranko Šuvar/CROPIX

'Meni je još super došlo jer sam se trebao oženiti, a sad ne moram pa me to čini još mlađim, a i Aleksandra je oduševljena što ne moramo nikoga zvati i ništa organizirati jer to zna biti naporno', rekao je Petreković i istaknuo da se od svega najviše raduje sljedeća zabo sljedeća tjedna, jer su ključna.