trening na jarunu

Mario Mlinarić postao najtraženiji trener: Svi žele vježbati s njim

09.05.2017 u 11:45

Bionic
Reading

RTL-ov show 'Život na vagi' priveo se kraju. Splićanin Ivan Krolo proglašen je pobjednikom, a svi sudionici i voditelji vratili su se svojim dnevnim obavezama, ali i kratko odmorili. Ipak, odmora nema za Marija Mlinarića, trenera u showu, koji je na Jarunu započeo sa svojim projektom besplatnog vježbanja

Nakon što su Sanja Žuljević i Mario Mlinarić odradili i posljednji trening s finalistima 'Život na vagi', nakon čega je Splićanin Ivan Krolo odnio pobjedu u prvoj sezoni, završio je s emitiranjem RTL-ov show. Natjecatelji i voditelji polako su se počeli vraćati svojim starim obvezama, no Marija Mlinarića čekao je novi izazov.

Jučer, 8. svibnja, na trim stazi kod poznatog kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, trener Mario Mlinarić započeo je projekt 'Uz Pablo budi fit & that's it!', u sklopu kojeg će svi zainteresirani idućih mjesec dana moći besplatno vježbati, ali i posavjetovati se sa stručnjacima.

Trening je započeo točno u 18 sati, a već prije samog službenog početka, tražilo se mjesto više za vježbanje pod nadzorom Marija Mlinarića.