sve mu ide od ruke

Mario Madžukić još traži novi klub, a u međuvremenu formu održava na poptuno neočekivanom mjestu

10.09.2020 u 18:10

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac i nakon odmora na Jadranu, boravi u Hrvatskoj gdje čeka da se rasplete njegova situacija s klubom. Vrijeme krati treninzima, a odradio je i boksački te manje ni više ušao u ring s najboljim hrvatskim boksačem Filipom Hrgovićem

Sredinom kolovoza Mario Mandžukić je na društvenim 'tražio partnera' za boksački sparing, a nije dugo čekao na povratnu informaciju.

'Konačno je Filip Hrgović našao dostojnog sparing partnera. Zadovoljstvo mi je bilo upoznati jednog od najboljih teškaša na svijetu i vidjeti kako izgleda njegov trening. Hrga, sretno u nastavku karijere, uz tako naporan rad uspjeh ne može izostati', napisao je bivši igrač Juventusa i Bayerna pored fotografije koju je objavio na Instagramu, a Filip Hrgović mu je oduševljeno uzvratio:

'Hvala legendo na lijepim riječima, bila mi je čast ugostiti te! Nadam se samo da nećeš otići u boks jer mi neće biti svejedno'. Na sreću nije bilo razbijenih zuba ni krvavih arkada. Mandžukić je trenutno bez kluba, ali i dalje naporno trenira kako bi ostao u formi.

Umirovljeni hrvatski nogometni reprezentativac nedavno je pokazao je fotografiju iz prostorija Biotreninga kod zagrebačkog Kvaternikovog trga koju je popratio ju je riječima: 'Trening, korak po korak, odbrojavanje, mukotrpni rad'.

Svoje sportske trenutke dijeli rado a privatni život, pak, vješto drži daleko od očiju javnosti. Već je 13 godina u vezi s Ivanom Mikulić iz Strizivojne nedaleko od Slavonskog Broda, a njihove zajedničke fotografije su pravi raritet. 'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', svojedobno je rekao za njemački Bild. Mir pronalazi u rodnoj Slavoniji, a na društvenim mrežama nerijetko promovira Hrvatsku.