odmor u dalmaciji

Mario Mandžukić uživa u ljetu, moru i svira 'no good' note

13.07.2020 u 16:39

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, u nedjelju je potvrdio raskid ugovora s katarskim Al Duhailom. I dok se svi se pitaju gdje će bivši Vatreni nastaviti karijeru, njega to trenutno očito previše ne brine

Mario Madžukić je odlučio uzeti predah od stresa nogometa te se s akustičnom Fender gitarom u ruci uz kako je napisao - 'No Good' glazbu, opušta na obalama, za njega najljepše zemlje na svijetu. Komplimenti i lajkovi za fotografiju koju je objavio na Instagramu pljušte, a fanovi ga pitaju 'kad će kakav koncert?'.

View this post on Instagram

Mr No Good Music 🙃😎🎸 #mm17🌪

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic) on

Posljednjih dana među ostalim, slavni Brođanin družio se s bivšim suigračem i prijateljem iz Juventusa Samijem Khedirom.

Mandžukić je svojedobno izjavio kako svaki dan u 8 ujutro obavezno prvo što radi kad se probudi pali radio. 'Ili cura, ili ja tko se prvi ustane. I tako skoro cijeli dan svira, do negdje 18 sati. To je postao neki ritual i do dan danas je još uvijek tako. Najbolje od svega je kad ne očekuješ neku pjesmu pa te pogodi u nekom trenutku', izjavio je tada.