navikla je

Marijana Mikulić progovorila o životu s četiri muškarca: 'Ponašamo se kao da smo svi isti'

20.03.2021 u 19:30

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Marijana Mikulić uživa u čarima majčinstva i ulozi kućanice, aktivna je na društvenim mrežama gdje dijeli svoje kulinarske i odgojne savjete, vrata je otvorilo i njeno matično kazalište Trešnja, a sada je za IN magazin progovorila o detaljima svog života

Već neko vrijeme glumica Marijana Mikulić svojim obožavateljima putem društvenih mreža jasno daje do znanja da uživa u obiteljskoj idili sa svojom trojicom sinova i suprugom Josipom Mikulićem. Zahvaljujući svom blogu i društvenim mrežama, mnogim je Hrvaticama izvor inspiracije, što zbog recepata zdrave hrane koje svakodnevno objavljuje, što zbog kolumni o odgoju djece. Za IN magazin otkrila je što je najčešće pitaju druge žene, kako izgleda život s četvoricom muškarca te u kojoj bi se ulozi hrabre i snažne žene voljela naći.

'Ja sam odrasla s braćom, nemam sestru, cijeli život okružena sam muškima i bolje sam se osjećala s njima ili sa ženama s muškom energijom. Meni je lijepo s mojim dečkima, ne znam kako bih jednu curicu u taj čopor. Drže me kao ravnu sebi, ponašamo se kao da smo svi isti', rekla je Mikulić za IN magazin.

Mikulić je progovorila i o kazalištu Trešnja koje je ponovno krenulo s radom: 'Krenulo je pomalo, imamo svaki vikend predstave, imamo gostovanja, nadamo se da će ići nabolje', kaže.

  • +4
Marijana Mikulić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL