ZABAVA SA SINOVIMA

Ovako izgledaju pripreme za Božić u domu glumice Marijane Mikulić

21.12.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Glumica Marijana Mikulić posljednjih godinu dana naprosto uživa u čarima majčinstva i ulozi kućanice. Nakon trećeg poroda uzela je mali predah od kazališta, filma i televizije i potpuno se posvetila obitelji. Blagdanski period za nju je posebno bitan, a evo kako provodi pripreme za Božić u svome domu

Već neko vrijeme glumica Marijana Mikulić svojim obožavateljima putem društvenih mreža jasno daje do znanja da uživa u obiteljskoj idili i na porodiljnom dopustu nakon trećeg djeteta koje je dobila sa suprugom Josipom Mikulićem.

Iako su većinu blagdana navikli provoditi u Hercegovini s ostatkom obitelji, ovaj će Božić provesti u Zagrebu pa su pripreme u njihovu domu već naveliko počele.

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica odredila je zadatke za svoje sinove, koji joj rado pomažu u kuhinjskim poslovima. Nedjelja je u njihovu domu bila rezervirana za izradu kolača, a potom I stvaranje blagdanskog ugođaja kićenjem jelke.

‘Sinoć smo mijesili, ukrašavali, lijepili A danas je već pala degustacija. Tijesto smo radili po receptu za medenjake, ukras od bjelanjka i šećera u prahu, a Andrija je bio zadužen za ukrašavanje. Zato je na kućici kila dekoracija. Jedino je bio pothvat zalijepiti kućicu, sve ostalo ide brzo, djeca se dosta zabave, a jako je ukusno! Preporučujem mame ovih dana kad su djeca po cijele dane doma i želite ne previše zahtjevnu zabavu, bez ekrana’, napisala je Marijana ispod objave na kojoj se vidi da uživa sa svojim nasljednicima.

  • +4
Marijana Mikulić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Ništa manje zabavno s tri nestašna dječaka nije bilo ni okiti bor.

‘Bor is in da haus. Naravno da smo Jakova jedva odlijepili od kuglica, ova dva se posvađali tko ove godine stavlja zvijezdu, pa smo ih pustili da se zajedno popnu na klavir pod cijenu da pukne. Samo da se ušute! Najmlađi sad spava, s ova dva vodimo rat da legnu, al pogled na bor i piće u ruci održavaju dobro raspoloženje, ništa mi neće ovi dan pokvariti.