OVAKO SVE PROLAZI

I glumica Marijana Mikulić uživa u pripremi zdravih obroka, a sada je otkrila i kako je djeci 'podvalila' povrće

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 14.01.2021 11:55
  • Objavljeno 14.01.2021 u 10:09
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Kuhanje joj nikada nije bilo strano, no tek je nedavno ova glumica odlučila svoje kulinarsko umijeće podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama. Tako posljednjih tjedana na Instagramu objavljuje videa u kojima priprema hranu, a u čemu joj nerijetko pomažu i njezini sinovi

Uz trojicu sinova, Marijani Mikulić ostaje malo vremena za sebe, stoga je odlučila uštedjeti na nekim stvarima kako bi imala vremena za neke druge stvari i obaveze.

Tako je podijelila odličan savjet na Instagramu, a koji će dobro doći i drugim zaposlenim majkama, kojima je najvažnije to da njihovi potomci svakoga dana pojedu topli obrok bogat vitaminima.

Glumica, koja posljednjih tjedana pokazuje na Instagramu kako priprema obiteljske obroke, uz svesrdnu pomoć svojih najmlađih, ovoga je puta otkrila na koji način 'podvali' sinovima razno povrće, ali i kako na brzinu pripremiti ručak.

Uz video, u kojem je ubrzana priprema, Marijana Mikulić je podijelila svoj recept:

'Kako klincima podvaliti razno povrće, brzo spremiti ručak i odmah još jedan spremiti za rezervu? Krem juha i bolonjez. Kupite dvostruku mjeru povrća za krem juhu i dvostruko mljevenog mesa za bolonjez.

  • +4
  • +1

Marijana Mikulić

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Juha - sve povrće operete, očistite polovinu te očišćeno i narezano spremite u duboko, a drugu polovicu kuhate. Kod mene je baza tikva, pa mrkve, luk, brokula, cvjetača, može i pastrnjak, omjeri po preferencijama. Sve skupa kuham u ekspres loncu u malo vode, pola sata. Posolim, dodam malo maslaca zbog klinaca i zblendam. Brzo, fino, zdravo.

Bolonjez - sve kuham u velikom loncu, pola jedemo odmah, a pola zamrznem za drugi dan ili npr. sutra imam spremno za lazanje.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!