OPET njih DVI'

Marijana Batinić se prisjetlila mnogima nekad omiljene emisije: 'Skrojili smo neke nove planove'

02.12.2023 u 17:30

Bionic
Reading

U skoro 30 poznanstva RTL-ova voditeljica i njezina vršnjakinja Petra Nižetić Mastelić prošle su puno toga - od školskih klupa preko studiranja na Pravnom fakultetu u Splitu pa do vođenja emisije 'Po Ure torture' koju mnogi njihovi fanovi i danas smatraju najzabavnijom domaćom koja se emitirala na hrvatskoj televiziji

Upravo su se njih dvije u Splitu sastale s trećim članom te kultne emisije, Teom Peričićem, a razlog je, kako piše Marijana Batinić panel u Splitu koju je moderirao Saša Antić.

Peričića mnogi pamte po legendarnim anketama s pitanjima poput onoga - kako je nastala riječ aeorbik, što je to papa-test, tko je sinoptičar i nevjerojatnim odgovorima koja je dobijao od slučajnih prolaznika. Emisiju su počeli na lokalnoj televiziji, ali su uskoro postali zvijezde u čitavoj Hrvatskoj. Nakon pet godina 2005. godine pala je 'posljednja klapa', a slavni trojac nije mogao sakriti uzbuđenje zbog novog susreta.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Skitnice se vratile kući - ekipa 'Po ure torture' na okupu, opisala je voditeljica showa 'Život na vagi', a na Instagram pričama i da su se s nostalgijom prisjetili nekih starih vremena. 'A i skrojili smo neke nove planove', najavila je.

'Mi mislimo da je gotovo, ali nikad ne reci nikad, pa tako nećemo ni mi reći da 'Torturu' više nikada nećemo snimati', rekla je Marijana nakon gašenja emisije za Večernji list.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Zoe Sarlija/PIXSELL