u amsterdamu

Marijana Batinić pratila reviju slavnog dizajnera, a 'pala' je i fotografija s njim

27.10.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Mnogima omiljena voditeljica već nekoliko dana boravi u Nizozemskoj, no ovog puta je na putovanju bez supruga Mateja Pašalića i njihovih djevojčica. Ondje je s prijateljicom, poslovnom partnericom i modnom dizajnericom Kristinom Burjom. Skupa su bile i na promociji poznatog brenda i spojile ugodno s korisnim

Koliko uživa na svom novom putovanju Marijana Batinić redovito pokazuje svojim fanovima i prijateljima redovitim objavama na Instagramu, a podijelila je i fotografiju s modnim dizajnerom i bivšim kreativnim direktorom talijanskog brenda Moschino.

'Jeremy Scott se htio fotkat sa mnom', našalila se RTL-ova voditeljica koja je iz publike pomno pratila njegovu reviju. 'Tebi sekunda, njemu uspomena za cijeli život', našalila se jedna pratiteljica, a javila se i dizajnerica Matija Vuica, koja je ispod objave komentirala: 'Skandal totalni'.

Slavna Splićanka je i tom prigodom blistala u kratkim kožnim hlačama i crnom saku, ispod kojeg je iskombinirala bijelu košulju s kravatom. Kombinaciju je dodatno podignula crnim cipelama na petu sa metalik špicom i srebrnim naušnicama te crnom kožnom torbom.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL