inače NE DAJE INTERVJUE

Petra Nižetić ispričala zašto se s obitelji vratila u Hrvatsku iz Amerike i što joj nedostaje od tamo

16.11.2022 u 12:43

Bionic
Reading

Poznata Splićanka je zbog velike ljubavi život u našoj zemlji zamijenila onim u SAD-u gdje je živjela sedam godina. Posljednji intervju Petra Nižetić Mastelić dala je prije gotovo jednog desetljeća, a sad je otkrila detalje povratka u domovinu

'Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala tako da sam stay home mum - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačit po medijima', rekla je Petra Nižetić za IN Magazin Nove TV.

Nekadašnja televizijska voditeljica, producentica i modna blogerica, sestra Luke Nižetića skriva koliko je sretna što su se vratili u Dalmaciju i misli da im je to bila najbolja odluka.

'Pa o čemu pričamo, evo sredina 11. mjeseca ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama, ma divota. Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike ali definitivno kad smo suprug i ja razmišljali o povratku prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti', otkrila je Petra. Supruga Franu upoznala je na Visu, a prvo vjenčanje su imali u Americi i zatim su i u Hrvatskoj svoju vezu okrunili brakom u crkvi u Petrinom Splitu. Roditelji su dva sina, Joze i Mila.

'Sama sebe znam uštipnit i upitat se je li moguće da sam ja mama dvoje prekrasnih, zdravih dječaka. Nekad mi bude nevjerojatno jer teška je ta tranzicija - izgubiti slobodu od jedanput i bit mama 24h dnevno. Ali isto tako je to jedna svemirska ljubav koja se ničim drugim ne može mjeriti i srce mi je puno i znam da će prebrzo odrasti zato uživam u svakom trenutku koliko god mogu', rekla je Splićanka.

  • +4
Petra Nižetić Mastelić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX