KUME I PRIJATELJICE

Kao u dobra, stara vremena: Petra Nižetić i Marijana Batinić ponovno su zajedno

21.07.2022 u 12:18

Bionic
Reading

Svoju televizijsku karijeru započele su zajedno, u rodnom Splitu i to još dok su pohađale školu, a posljednju epizodu popularne 'Po ure torture' snimile su 2005. godine. Nakon toga poslovno su krenule svaka svojim putem, osnovale su i obitelji, a unatoč i kilometrima koji su ih razdvajali dok je Petra Nižetić živjela u Americi, i dalje su ostale iznimno bliske

Mnogi se i danas rado sjećaju emisije 'Po ure torture', koja je godinama zabavljala hrvatske gledatelje, a čije su zaštitno lice bile Petra Nižetić i Marijana Batinić. Poznate Splićanke posljednju su emisiju snimile 2005. godine, a onda su krenule svaka za sebe tražiti svoj komadić sreće.

Marijana Batinić tako je s godinama postala i zaštitno lice RTL-a, gdje vodi mnoge emisije, dok je Petra Nižetić odabrala ovoga puta malo mirniji životni put, daleko od svjetla reflektora i kamera. Stoga smo njihovu zajedničku fotografiju, koju je Marijana objavila na Instagramu, dočekali s oduševljenjem.

Dvije prijateljice i kume, izgledaju odlično, a na licima im se očitava sreća i zadovoljstvo. I dok je Petra odabrala mini haljinu leopard uzorka, uz koju su se savršeno uklopile popularne martensice, Marijana se odlučila za eleganciju sa crnim kratkim kombinezonom i hit cipelama ove sezone s platformom.

  • +10
Petra Nižetić i Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Petrina kosa sada je dužine do uha i plave boje, dok je Marijanina duga i puštena da u valovima pada. Inače, dugogodišnje prijateljstvo odavno su produbile i kumstvom, a sada je sve napokon sjelo na svoje mjesto, budući da se Petra sa suprugom i sinovima vratila u Hrvatsku.