U MEMOARIMA

Elton John napokon otkrio pravu istinu o svojoj svađi s Rodom Stewartom

14.10.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Kako tvrde oni koji su imali priliku pročitati novu autobiografiju Eltona Johna, u novom poglavlju britanski se glazbenik dotaknuo i svoje svađe s dvije godine starijim Rodom Stewartom, a do razlaska dvojice prijatelja došlo je prije dvije godine

Tada se, kako stoji u autobiografiji, 75-godišnji roker Rod Stewart šalio na račun Eltona Johna zbog njegove navodno posljednje i oproštajne turneje, a potom je sve ponovio 2019. godine kada mu je zasmetao i biografski film 'Rocketman' o Eltonovoj karijeri.

Kako piše The Sun, Elton se dotakao njihove svađe u najnovijem poglavlju orginalne verzije njegove autobiografije nazvane jednostavno 'Me', a koja se ne nalazi u tiskanoj verziji objavljenoj u listopadu 2019. godine. Tako je Elton John napisao kako ga Stewart nema šta učiti o rock and rollu.

'Definitivno nisam imao potrebu da mi netko očita lekciju iz rock and rolla, osobito ne netko tko je proteklo desetljeće proveo živeći na račun hitova snimljenih davnih dana. Stvarno nisam mogao vjerovati da ima obraza pljuvati me jer promoviram svoju turneju, kada je on to isto radio u televizijskom showu, promovirajući vlastitu turneju', napisao je Elton John koji je čak i prišao Stewartu i rekao mu 'da se predugo znaju da se posvađaju oko takvog nečega'.