NESTRPLJENJE DO STUDENOG

Izašao je novi trailer četvrte sezone serije 'The Crown': U fokusu je tragična ljubavna priča princeze Diane i princa Charlesa

14.10.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Netflixova uspješnica 'The Crown', čija će četvrta sezona krenuti s emitiranjem sredinom studenog, u novom traileru donosi možda najiščekivaniju priču, onu o vjenčanju i bračnim trzavicama princeze Diane i princa Charlesa

Brojni gledatelji diljem svijeta s nestrpljenjem odbrojavaju dane do 15. studenog, kada je najavljen početak dugo iščekivane četvrte sezone hvaljene serije 'The Crown'.

U novim nastavcima pratit ćemo život mlade princeze Diane i princa Charlesa, od njihova upoznavanja, početka romanse do brzinskog ulaska u brak. Posebno spektakularno bit će ponovno proživjeti i gledati vjenčanje stoljeća, kako nazivaju dan kada je Diana Spencer ušla u kraljevsku obitelj i izrekla 'da' 12 godina starijem prijestolonasljedniku Charlesu.

The Crown, 4. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Upravo dijelovi snimljenog materijala kraljevskog vjenčanja koje su u seriji u ulogama Diane i Charlesa utjelovili glumica Emma Corrin te glumac Josh O'Connor sada su izašli na vidjelo.

U traileru vidimo vjenčanicu princeze Diane, neke od sukoba novopečenih mladenaca, scene u kojima Lady Di vježba balet te oštru i strogu kraljicu Elizabetu.

Osim toga, glas u pozadini govori vrlo teatralnim i mračnim tonom da je pred nama bajka, priča o princu i princezi koja ne završava sretno.

Također, razdoblje koje će biti prikazano vrijeme je vladavine prve britanske ženske premijerke Margaret Thacher, koju igra sjajna Gillian Anderson. Ulogu kraljice Elizabete II i dalje sjajno tumači Olivia Colman.

Između ostalog, ranije je najavljeno kako će ova sezona bez zadrški pokazati težak i trnovit put princeze Diane u kraljevskoj obitelji, njezinu bitku s bulimijom te konačno preljub njezina supruga, princa Charlesa i razvod.