SVE ZA DJECU

Na nagovor kćeri Marijana Batinić odradila jedan izazov: 'Nagovorili me. A teško žabu…'

25.04.2023 u 08:45

Bionic
Reading

Prije osam godina voditeljica Marijana Batinić prvi je puta postala majka, kada je rodila Enu, da bi 2020. stigla i Roza. A upravo je na nagovor starije Ene, koja je već upoznata s društvenim mrežama, pristala za svoj Instagram 'odraditi' jedan izazov

Kakva majka, takva kći - tim je hashtagom Marijana Batinić najbolje opisala sebe i svoju stariju kćerku Enu, na čiji je nagovor pristala snimiti TikTok izazov.

'Nagovorili me. A teško žabu…', stoji pored videa na kojoj njih dvije, uz dobro poznatu koreografiju, pleše na pjesmu Georgea Ezre 'Green, Green Grass'. Ta koreografija i pjesma već su duže pravi hit na društvenim mrežama i rijetki su odoljeli da se ne okušaju u svemu.

Na početku videa ispod Ene piše 2015. godina, kada je rođena, a ispod Marijane 1981. Ono što posebno upada u oko njihova je modna usklađenost s majicama na prugice i kratkim crnim hlačama, sve zaokruženo sunčanim naočalama.

Umjesto podija, poslužio im je prostrani hodnik u njihovom novom zagrebačkom domu, gdje su nedavno preselili. Ono što se mora priznati, izazov su odlično savladale, a u tome su se složili i brojni prijatelji i pratitelji Marijane Batinić na Instagramu.

  • +2
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Glumica i dobra prijateljica Nataša Janjić Medančić joj je napisala: 'Ono kad te kćer prešiša', a ostali komentari bili su: 'Odlične ste! Kći nadarena za kameru', 'To su čari odrastanja! Uživajte sad dok su male! Brzo odrastu i dobiju krila! U takvim trenucima treba uživati i spustiti se na njihov nivo! Prelijepe ste, uživajte', 'Spremna za ples sa zvijezdama'...

Ovoga puta u snimanju videa nije im se pridružila mlađa Roza, koja je odavno zvijezda na maminom Instagramu.