ZNA ŠTO SE NOSI

Za svaku prigodu: Marijana Batinić u neobičnom odijelu u divnoj nijansi plave

30.03.2023 u 11:45

Bionic
Reading

Jednostavno se ne možemo zasititi sjajnih modnih izdanja Marijane Batinić, a ona nas ne prestaje ugodno iznenađivati

Omiljena RTL-ova voditeljica Marijana Batinić nastavlja sa svojim briljantnim modnim izdanjima i to u komadu koji fashionistice već godinama obožavaju.

Naravno, radi se o odijelima, chic spoju sakoa i hlača koji je iz sezone u sezonu omiljeni izbor mnogih trendseterica, a simpatična Dalmatinka sjajno ih zna nositi.

Na svom se Instagramu pohvalila posve netipičnim odijelom s potpisom Krie Designa, domaćeg modnog brenda iza kojeg stoji dizajnerica Kristina Burja.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Riječ je o vrlo chic, neobičnoj varijanti odijela koje se može nositi na dva načina: kao kombinezon i kao odijelo, a pokazalo se odličnim izborom za omiljenu voditeljicu i ponosnu mamu dviju kćeri, Ene i Roze.

Look bez greške uspješno je nadogradila zanimljivom torbicom od pruća i zavodljivim zlatnim sandalama.

Vrlo brzo fanovi su je zasuli komplimentima i brojnim lajkovima.

Inače, u ranijem intervjuu za tportal šarmantna voditeljica je, između ostalog, otkrila pogađaju li je modne kritike.

'Nikad ne bih obukla nešto u čemu se ne osjećam udobno. U nešto što mi nije sjelo ne bih ušla ni da je, što bi moja mama rekla, 'ultima moda'. Imam neki svoj unutarnji kompas u kojem su stilist, kreativac, sanjar i kritičar u meni jednako upregnuti. Zato me modne kritike ne pogađaju, jer sam sama sebi najgori kritičar. Mislim da baš u tome leži ključ dobrog stila - to je energija kojom zračiš, način na koji nosiš svoju odjevnu kombinaciju', otkrila nam je tad Marijana.