pohvalila se

Marija Husar Rimac se javila iz Livna i otkrila s kim je u društvu

14.08.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica grupe Divas uživa u majčinstvu i tek s vremena na vrijeme se oglasi na Instagramu pa svaka njezina objava izazove oduševljenje onih koji je prate. Sad je pokazala prizor nastao u rodnom mjestu njezinog supruga Vjekoslava

'Uvijek drago i ugodno društvo', opisala je Marija Husar Rimac najnoviju fotografiju i s hasthtagom naglasila 'ljubav moje ljubavi'. Na njoj pozira u društvu supruga Vjekoslava Rimca i hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i njegove supruge Davorke. Pretpostavlja se da su snimljeni na nedavnoj svadbi Mate Rimca i Katarine Lovrić.

Kao i uvijek do sada Marijinu fotografiju među prvima ju je komentirala njezina kuma i dugogodišnja prijateljica Nina Badrić. 'Prekrasna moja Marija', poručila joj je razdragana pjevačica.

Marija Husar Rimac živi obiteljsku idilu. Podsjetimo, premda su se ona i suprug Vjekoslav Rimac pomirili s tim da će njihov sin Ivan ostati jedinac, prošle se godine dogodilo čudo. Prirodno je zanijela u 46. godini i prije gotovo četiri mjeseca na svijet donijela sinčića Niku. Prije nekoliko dana pokazala je kako uživa sa svojim sinčićima u Mandrama na Pagu.