to se zove sreća

Obiteljska idila Marije Husar Rimac; nema tko se nije raznježio na najnoviju fotografiju i njezina tri mušketira

30.03.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Obitelj nekadašnje članice grupe Divas nedavno je postala bogatija za još jednog člana - malenog dječaka. Do sada je tek objavila tek jednu fotografiju, proslavljajući prvih mjesec dana i otkrivši ime svoje bebe, a sada je pratitelje iznenadila djelićem svoje svakodnevice

Marija Husar Rimac proživljava najljepše životne trenutke od kad je početkom veljače rodila dijete. U 46. godini života na svijet je donijela sina Niku, a njegov stariji brat Ivan i tata Vjekoslav Rimac s nestrpljenjem su ga čekali te sada zajednički uživaju u svakom trenutku.

'Moji dečki', pohvalila se pjevačica s fotografijom na kojoj su njezina tri muškarca koja je nastala za vrijeme šetnje po Samoboru, gdje obitelj Rimac živi. 'To ja zovem pravi frajeri.. svu trojicu', odmah se javila Marijina kuma, Nina Badrić. Martina Tomčić, Minea, Nataša Janjić Medančić, Ljupka Gojić Mikić, Ana Gruica Uglešić, Ivana Plechinger, Anja Šovagović Despot... svi su se raspametili tim prizorom.

Marija je sretnu vijest da čeka drugo dijete otkrila u listopadu 2020. godine. Tada je izjavila da je njezina trudnoća Božje čudo i da možda ima nešto i u tome da se 'takve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja te da je njezin stariji sin silno želio brata.

Inače, s Vjekoslavom je u braku već 11 godina, a oboje se u svakodnevnom životu oslanjaju na vjeru koja im je veliko životno uporište. Upoznali su se u Samoboru, na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Tamo su, nakon vjenčanja u Livnu 2009. godine, pronašli dom.