velika svečanost

Marija Husar Rimac krstila sina, a Nina Badrić je sve snimala i pokazala kako je bilo na proslavi

14.06.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Proteklog vikenda u domu bivše članice grupe Divas vladalo je veliko slavlje. Pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac krstili su svog 4-mjesečnog sina Niku, a tom su činu svjedočili i prijatelji među kojima je bila i Marijina vjenčana kuma i prijateljica još iz doba pjevanja u zboru Zvjezdice, Nina Badrić

Iako se Husar za sada nije pohvalila kućnim tulumom na društvenim mrežama, Nina Badrić je objavila više fotografija proslave. 'Krstili smo našeg Niku', kratko je pjevačica opisala jednu od njih. Osim nje na krštenju je bilo i drugih poznatih osoba.

Na velikom danu svog nećaka bila je naravno i Marijina sestra, Ivana Husar Mlinac sa svojom obitelji te David Vurdelja poznatiji kao Baby Dooks, Alan Hržica i Marin Ivanović Stoka. Nakon crkve vesela ekipa se opuštala u prirodi, a pala je i pjesma. Zasvirao im je skladatelj i kantautor Bruno Krajcar.

Podsjetimo, Niko je drugo Marije i supruga Vjekoslava. Vijest o trudnoći postala je javna u listopadu prošle godine i kada je pjevačica izjavila da joj je trudnoća dar od Boga. Par ima starijeg sina Ivana, a u braku su već 11 godina. Upoznali su se u Samoboru, gdje sada i žive, na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića.