nejljepši dani života

Marija Husar Rimac: 'Još uvijek kad pogledam Niku i pomislim na sve što se dogodilo, na trenutke pomislim da sanjam'

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/Nova TV

Zagrebačka pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac dočekali su prve blagdane učetvero. Obitelj Rimac se, već je mnogima poznato, proširila za novog člana, dječaka Niku prije dva mjeseca. Marija Husar Rimac sada je progovorila o prvim mjesecima sa svojim drugim djetetom, braku i vjeri koju žive

'Moram priznati da se u dubini duše i srca čovjek uvijek nada da će se dogoditi neko čudo', iskreno je progovorila Marija Husar Rimac za IN Magazin Nove TV. Za to čudo, rođenje drugog djeteta izmolio je njezin sinčić Ivan koji je često pričao kako želi brata.

'Ja sam mu tad rekla: 'I ja bih isto htjela jednog bracu, moli se, Bog najviše uslišava dječje molitve'. I eto to se i dogodilo. Stvarno smo se puno molili i predavali Bogu. Ja i moj suprug Vjeko uvijek kažemo: 'Neka bude božja volja, sve ćemo prihvatiti'. A čežnje našeg srca su se ispunile', priznaje glazbenica.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Niko će uskoro imati dva mjeseca, a ona i suprug Vjekoslav ne vjeruju da je njihova toliko željena beba sada s njima. 'Još uvijek kad pogledam Niku i pomislim na sve što se događalo, na trenutke pomislim: 'Još uvijek sanjam'', kaže Marija. Sina Ivana su ona i suprug pripremili na dolazak brace bez obzira što mu se veselio. 'Izuo nas je iz cipela. Naime, mislili smo da će biti nekih ispada ljubomore. Ali ja ga apsolutno uključujem u sve uz Niku - od hranjenja, kupanja, čuvanja i on si je sad važan jer točno zna što njegovom bratu treba, pa drugima objašnjava kako bi nešto trebalo. Za sad sve super prolazi, što ne znači da možda neće biti s vremenom ispada ljubomore', rekla je kroz smijeh.

Kaže da je uspavana, što je za očekivati. Otkrila je da je maleni Niko super beba koja ima svoj ritam i doslovce se budi svaka tri sata za hranjenje pa se našalila da sat po njemu mogu 'naštimati'. 'Da smo sad sretni - jesmo, jako smo sretni a Ivan je već sad najavio da će dobiti još jednog bracu', smije se Marija. Vjera se, naglasila je i ovog puta, u njezinom životu sve više produbljuje.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL

'I ima trenutaja što je ljudski i normalno kad neke stvari uzmeš zdravo za gotovo pa ti se onda dogode ovakve stvari u životu koje te vrate u neko dublje promišljanje o Bogu i svemu onome što on radi u našim životima', kazala je. Upravo ju je vjera spojila sa suprugom s kojim će u lipnju proslaviti 12 godina braka. 'Mi smo i dalje zaljubljeni jedan u drugog i nakon 12 godina braka i nadam se da će to tako ostati. Na braku treba raditi i puno razgovarati i ono što je najbitnije međusobno se podržavati, prihvaćati razlike i poštivati', poručila je. Na kraju je izjavila kako na cijelu ovu situaciju kojoj se svi nalazimo, nastoji gledati s pozitivne strane.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!