viralan hit

Mariah Carey urnebesnim videom najavila početak blagdanske sezone

01.11.2019 u 20:57

Bionic
Reading

S početkom studenog službeno je započela i blagdanska sezona, barem ako je suditi po urnebesnom videu vlasnice najvećeg božićnog hita, američke pjevačice Mariah Carey

U video isječku u trajanju od 29 sekundi objavljenom na Twitteru, 49- godišnja pjevačica zaspala je u kostimu rock zvijezde iz 80-ih da bi otkucavanjem ponoći na pametnom telefonu i uz zvukove hita 'All I Want For Christmas is You' odgovorila na poziv Djeda Božićnjaka u božićnoj pidžami i pritom najavila početak nove blagdanske sezone.

Urnebesan video očekivano je postao viralan hit na Twitteru, preko noći prikupivši više od 340 tisuća lajkova.

Klasična božićna balada Mariah Carey jedna je od rijetkih modernih pjesama koje se zaista pripadaju kanonu praznične glazbe, a ove godine obilježit će 25. godišnjicu otkako je objavljena 29. listopada 1994. godine.

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Izvor: Društvene mreže / Autor: Mariah Carey

Kako bi obilježila obljetnicu pop ikona je na Twitteru objavila i 15-sekundni isječak prethodno neobjavljenih snimaka na kojima se sanjka po snijegu dok svira njezin bezvremenski hit.

U međuvremenu, pjesmi Mariah Carey i dalje raste popularnost. Prošlog prosinca smjestila se na treće mjesto ljestvice Billboard Hot 100, što ju čini prvom blagdanskom pjesmom u 60 godina koja je uspjela pronaći mjesto na listi pet najboljih singlova.

U blagdansku sezonu američka pop ikona planira ući s pet blagdanskih nastupa u Las Vegasu nakon kojega planira odraditi turneju po Americi, zaključno s velikim koncertom 15. prosinca u njujorškom Madison Square Gardenu.

  • +5
Mariah Carey Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER