šokirao brojne fanove

Mama Harryja Stylesa stala u obranu sina zbog njegove frizure

18.11.2023 u 21:20

Bionic
Reading

Anne Twist suprotstavila se ružnim komentarima o pjevačevoj kosi, rekavši da je takvo ophođenje fanova upravo ona vrsta ponašanja protiv kojeg se njen sin brani

Majka Harryja Stylesa smatra da bi obožavatelji trebali 'ponašati se prema ljudima ljubazno'. Anne Twist obratila se korisnicima društvenih medija koji su kritizirali nedavno obrijanu glavu njezina sina, oglasivši se u petak na Instagramu i prozvala hejtere zbog njihove 'negativnosti'.

'Kada uzmete u obzir da Harry ima naslijeđe ljubaznosti i uključenosti, uvijek se trudio da se svi osjećaju viđenima i cijenjenima', napisala je 54-godišnja Anne uz fotografiju Stylesovog brenda. 'Postoji ironija u negativnosti koja ga je zadesila otkako se ošišao. Žao mi je, ali to ne razumijem.' Pored fotografije Harryeve frizure, odgovorila je obožavateljici koja je komentirala da joj je život 'uništen' nakon što se obrijao: 'To je samo kosa! Njegova kosa koja će ponovo izrasti. Ako on to želi.'

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Pjevač je promjenom frizure rastužio brojne obožavateljice, a mnoge ga nisu ni prepoznale. Naime, snimljen je na koncertu U2 u dvorani Sphere u Las Vegasu, s djevojkom Taylor Russell, kada se saznalo da je promijenio imidž.

  • +3
Harry Styles Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES

Mnogi su se obožavatelji složili s zaštitnički raspoloženom mamom, poput obožavateljice koja je napisala: 'Slažem se s tobom Anne! Njegovo tijelo, njegov izbor! Njegova kosa ne mijenja njegovu osobnost niti to tko je on kao osoba'. Ovo nije prvi put da Styles ima kratku frizuru, a tijekom godina je eksperimentirao s mnogim izgledima, uključujući pramenove.

UŽIVA U ITALIJI

Harry Styles na brodu pokazao trbušnjake, ali i tetovažu posvećenu bivšoj

Pogledaj galeriju