promjena imidža

Harry Styles ošišao svoje loknice i postao pravi 'zločesti dečko'

10.11.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Otkako se pojavio u britanskom showu 'The X Factor', Harry Styles njegovao je svoje smeđe kovrče, no posljednje fotografije otkrivaju da je slavni Britanac odlučio posve promijeniti svoj look te je promijenio frizuru

Simpatični miljenik mnogih žena diljem svijeta na posljednjim je fotografijama pokazao posve novi look! Naime, Harryja Stylesa svi smo uvijek lako mogli prepoznati po njegovim smeđim kovrčama, no na koncertu grupe U2 u Las Vegasu pojavio se s novom frizurom.

Naime, Harry Styles odsada je ćelav!

Uslikan u društvu svoje djevojke Taylor Russell, Britanac je izgledao posve ležerno u bijeloj majici kratkih rukava 'prošetavši' svoju novu frizuru kojom je dobio prizvuk 'zločestog dečka'.

Na koncertu irskog rock benda Styles je uživao grleći svoju djevojku Taylor Russell pa je na fotografijama uslikan držeći jednu ruku na glumičinom ramenu dok su zajedno uživali u hitovima. Kako prenosi PageSix, posjetitelji koncerta su izjavili da je par tijekom izlaska izgledao zaljubljeno snimajući slatke selfije i ljubeći se cijelu noć.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Nova frizura omiljenog britanskog pjevača koji posljednjih godina drži vrh glazbenih top ljestvica podijelila je njegove obožavatelje, no čini se da je 'nulerica' ovih dana vrlo popularna kod poznatih frajera. Sredinom listopada i glumac Bradley Cooper odlučio se na drastičan rez te predstavio svoj novi imidž.

U LEŽERNOJ ŠETNJI

S kratkom kosom i zamišljen Bradley Cooper nikada nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju