uskoro slavi 1. rođendan

Male stvari vraćaju im osmijeh na lice: Najmlađa kćerkica Kobea Bryanta napravila svoje prve korake

26.05.2020 u 19:18

Bionic
Reading

Nevjerojatan broj od čak šest milijuna ljudi pogledao je video koji istovremeno tjera suze na oči i izaziva beskrajnu radost. Najmlađe dijete nesretno preminulog Kobea Bryanta, 11- mjesečna kćerkica Capri napravila je svoje prve korake

Gotovo pet mjeseci nakon tragične smrti NBA legende Kobea Bryanta, stvari u njegovoj obitelji polako se vraćaju na mjesto.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🧡🧡🧡🧡🧡🧡

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Njegova ožalošćena Vanessa Bryant ostala je sama s troje djece, nakon što je u helikopterskoj nesreći kakva se ne pamti, preminuo njezin voljeni suprug i 13-godišnja kćer Gianna. Iako obavijene tugom, Vanessa i njezine kćeri morale su nekako nastaviti svoj život bez tate, sestre, supruga i kćeri.

Male stvari vraćaju im polako osmijeh na lice, a jedna od takvih bili su prvi službeni koraci 11-mjesečne Capri, najmlađeg djeteta slavnog košarkaša.

Malena nasljednica najslađa je briga mame Vanesse a malo prije nego će napuniti godinu dana, kada joj obitelj priprema veliku zabavu, pokazala je koliko je napredna. Video u kojem se vidi kako je prohodala nekoliko metara između tete i mame, objavljen je na Instagramu, a u vrlo kratkom periodu pogledalo ga je čak šest milijuna ljudi.

‘Uspjela je sama napraviti nekoliko koraka od mame do tete Sophie. Ponosna sam’, napisala je Vanessa.