evo kako izgleda nakon svadbe

Maju Šuput vidjeli smo u raznim izdanjima, a sad se snimila s razmazanom šminkom na licu: 'Evo kad idemo doma'

12.06.2022 u 22:48

Bionic
Reading

Naša najbolja zabavljačica koja s pravom nosi naziv 'kraljice svadbe' često s fanovima dijeli snimke s raznih veselica i vjenčanja za koje je rasprodana mjesecima unaprijed. Ovog vikenda je dala uvid u kako izgledaju njeni odlasci kući nakon takvih nastupa

'Ako se pitate kad idemo doma…', napisala je Maja Šuput uz video koji je nastao malo poslije šest sati ujutro, a na kojoj se vidi razmazan make up na njenom licu. Do sada nikad nije imala problem pokazati se u brojnim izdanjima, pa i onim bez trunke šminke.

Pjevačica i uspješna poduzetnica često iznenađuje naizgled nenosivim outfitima, divljim frizurama i nespojivim komadima, a nerijetko od nje se uspije dobiti pravu modnu ili beauty inspiracija. Kako je sama priznala, to je plod brojnih stručnjaka, od pedikera, preko frizera i make up artista do stilista.

Svojedobno je za tportal pričala o omiljenim beauty tretmanima. 'Moram priznati da mi je oduvijek najdraža bila i ostala pedikura. Obožavam da mi se diraju noge. I obožavam mijenjati lak na rukama i nogama te bih najradije svaki dan imala drugi. Kad sam na pedikuri, sve stignem obaviti - telefone, mailove, uspijem spojiti ugodno i korisno. Najviše volim ići na masaže cijelog tijela i u bilo koji grad da dođem, odem na masažu jer me boli kičma. U tome zaista uživam. A klasična čišćenja lica, koliko stignem', rekla nam je tada.

  • +7
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL