ODMOR IZ SNOVA

Maja Šuput javila se iz Turske i pokazala kako uživa sa sinom i suprugom u elitnom ljetovalištu

02.06.2022 u 15:40

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput netom nakon odrađenog finala emisije 'Ples sa zvijezdama' spakirala je svoje kofere te se s obitelji zaputila na jednu od omiljenih destinacija za odmor. Kao i svake godine, Nenad i Maja rezervirali su si luksuzni turski resort koji nudi odmor iz snova, a sa sobom su naravno poveli i sinčića Blooma

Najpoznatiji domaći putnici, pjevačica Maja Šuput, njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov jednogodišnji sin Bloom prije nekoliko su dana otputovali na odmor. Za svoju su prvu ljetnu destinaciju odabrali tursko elitno ljetovalište D Maris Bay.

Maja i Nenad i prošle su godine ovdje uživali sa svojim tada tek nekoliko mjeseci starim sinčićem, a već godinama ovo je odredište vrlo traženo i popularno kod bogatih i poznatih Hrvata.

Sretni roditelji uživaju u svakom slobodnom trenutku sa svojim mezimcem, koji je centar njihovog odmora, a ove godine mnogo je živahniji. Maja se rado hvali snimkama svog nasljednika, pa obožavateljima putem društvenih mreža pokazuje kako spretno doručkuje s njima u hotelu, kako se igra u pijesku na plaži te koliko uživa u uzbudljivoj vožnju brodom.

Zgodna pjevačica svaku priliku koristi i da bi pokazala svoje isklesano tijelo, o kojem redovito vodi brigu u teretani.

'Nama je službeno ljeto počelo, a moje srce je veliko ko kuća', poručila je Šuput Tatarinov ispod jedne fotografije na kojoj pozira sa suprugom i sinom, dajući do znanja kako joj je nakon brojnih poslovnih obveza u tekućoj godini, odmor s najdražima sjajno punjenje baterija.

Inače, u turskom su ljetovalištu nedavno odmarali nogometaš Domagoj Vida sa svojom suprugom Ivanom i sinom Davidom, a proteklih godina ovdje smo mogli vidjeti obitelj Gojić- Mikić s kumovima Biščan.