JAVILA SE S AERODROMA

Nije dugo mirovala: Samo dan nakon finala Maja Šuput spakirala kofere i otputovala s Bloomom i Nenadom

31.05.2022 u 09:39

Bionic
Reading

Da uživa u putovanjima, baš kao i njezin suprug, ali i sinčić Bloom, Maja Šuput nikada nije krila. Dapače, fotografije s brojnih destinacija rado je dijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, stoga ne čudi da je ponovno 'u akciji'

Ovo je bio poprilično naporan period za Maju Šuput. Osim vođenja showa 'Ples sa zvijezdama', vratilo se i 'staro normalno', pa je ponovno svakog vikenda angažirana da pjeva na nečijem vjenčanju. Taj tempo uistinu nije lak, stoga ne čudi da pjevačica baterije puni na raznim putovanjima sa svojom malom obitelji.

Samo dan nakon odrađenog finala 'Ples sa zvijezdama', Maja Šuput se 'javila' sa zagrebačkog aerodroma, gdje je sa sinčićem Bloomom spremno čekala let i početak nove obiteljske avanture. Koje im je točno odredište, za sada nije poznato, no po avionskim kartama jasno je da prvo odlaze u Istanbul.

'Idemo mi zasluženo na mini godišnji. Hvala @turkishairlines što ste moje želje za putovanjem od jučer do danas realizirali u sekundi... a to kako sam nas stigla spakirat, to ni meni nije jasno...', napisala je Maja pored fotografije na kojoj u širokim razrezanim trapericama i minijaturnom bijelom topiću pozira s Bloomom u naručju.

Iako mnogi za svoja putovanja odabiru što udobniju odjeću i obuću, pjevačici je važno i da uvijek dobro izgleda, stoga ne čudi da je na put krenula u sandalama na petu, našminkana i s frizurom. Bloomu je odjenula bijelu kombinaciju i njegovu dugu kosicu podigla na vrh glave u pundžu.

  • +8
Finale 'Plesa sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja