nedoljivi mališan

Slađe od ovoga ne može: Maja Šuput obožavatelje je raspametila novom dozom Bloomovih fotografija

10.05.2022 u 21:08

Bionic
Reading

Maja Šuput ne skriva koliko uživa u majčinstvu. Na svom Instagram profilu često i ponosno objavljuje fotografije svog sinčića Blooma, a najnovije u nizu njezine brojne obožavatelje su rastopile

'Dan kao stvoren za laganu sportsku vožnju. Jel netko za đir??,' napisala je Maja kraj svoje najnovije objave na Instagramu te dodala niz fotografija svog preslatkog sinčića Blooma. Odjeven u šarene kratke hlačice, odgovarajuću majicu i žutu jaknice maleni Bloom je apsolutno neodoljiv. Za šetnju zagrebčkim jezerom Jarun Maja mu je ponijela i mali, plavi autić, nezaobilazni dodatak svakog jednogodišnjaka, a kosu skupila u slatki repić.

Maja je ovom objavim dobila niz lajkova i pozitivnih komentara, a obožavatelji i pratitelji su se raspametili. 'Kako je on sladak', 'Pa koji je to frajer', 'Šećerko mali', 'Medenjak', 'Šminker mali', 'Mišić mali slatki', nizali su se komentari oduševljenja.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, Bloom je prije malo manje od dva mjeseca proslavio svoj prvi rođendan, a Maja ne krije koliko uživa u ulozi majke. Tako je povodom nedavnom Majčinog dana objavila fotografije s Bloomom dok je bio tek novorođenče i priznala kako nema veće ljubavi od one koju majka ima za dijete.

Inače, Maju smo gledali kao jednu od članica žirija u showu 'Zvijezde pjevaju', a u svakoj emisiji pažnju je privlačila upečatljivim modnim kombinacijama i stajlinzima.