POTPUNO NEOPTEREĆENA

Maja Šuput pokazala preplanulu pozadinu u badiću: 'Kažu iz Stožera da je vitamin D bitan... a ja poslušna'

22.08.2020 u 12:53

Bionic
Reading

Maja Šuput proteklih tjedana odmara duž hrvatske obale. U društvu supruga Nenada Tatarinova posjetila je Korčulu, Dubrovnik, Mljet, Šibenik i Opatiju, a potom je skoknula i u predivnu Istru gdje ovih dana odmara u jednoj od luksuznih vila Borghetto. Spas od vrućina potražila je uz bazen gdje je poradila i na tenu

Jedna od naših najuspješnijih pjevačica, Maja Šuput, svaki slobodan trenutak koristi za uživanje daleko od očiju od javnosti. Ona i suprug Nenad Tatarinov itekako znaju uživati u životu. Popularne destinacije u kombinaciji s luksuznim smještajem uvijek začine dobrom hranom i vinom i još boljom zabavom.

Ovog puta, na odmoru u Istri pridružio im se Majin stilist i dugogodišnji prijatelj Marko Grubnić koji je sa sobom poveo svog psića, preslatkog pomeranskog špica i zaručnika Momčila Gurovića s kojim uskoro planira vjenčanje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Jel netko za dorucak ???

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Četverac se odlično druži i puni baterije za nove radne pobjede, a Maja sa svojim obožavateljima redovito dijeli fotografije kako oni ne bi ništa propustili. Iako je na godišnjem odmoru, Maja se uvijek trudi oko stajlinga, posebno za večere u vili, a dane uglavnom provodi na bazenu.

Osim kupanja, omiljena Majina ljetna aktivnost je i sunčanje. Vrckava pjevačica legla se potrbuške pokraj bazena u bikiniju, ne bi li poradila na tenu, a nepoznati fotograf potrudio se uslikati je u zavodljivoj pozi u kojoj do izražaja dolazi njezina preplanula pozadina.

'Kažu iz Stožera da je vitamin D bitan... a ja poslušna', napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Iako je nedavno fanovima priznala da se ovo ljeto udebljala četiri kilograma, pjevačica i dalje izgleda odlično, a većina će se složiti da se ti kilogrami uopće ne primijete. Maja je otkrila kako je potpuno neopterećena kilogramima, što nije bio slučaj prethodnih godina. Smatra kako je ova godina stvorena za uživanje u dobroj hrani i društvu, a s njom će se vjerojatno mnogi složiti.